Barcelona World Race
Esports 23/01/2011

El "Virbac Paprec" es col·loca líder de la Barcelona World Race rumb al cap de Bona Esperança

La flota haurà de navegar una mica més al nord del que estava previst, per la gran quantitat d'icebergs i gels flotants

Redacció
1 min

BarcelonaLa flota de la Barcelona World Race avança rumb al cap de Bona Esperança, en una zona gairebé sense vent a causa de la inestabilitat en l'anticicló de l'Atlàntic Sud.

Al capdavant de la classificació es troba el "Virbac Paprec" francès, que ha recuperat el liderat gràcies a uns últims dies de navegació molt ràpida -ahir va establir un récord mundial de velocitat- i a un canvi de rumb desafortunat del "Foncia", segon classificat, que ha decidit adoptar el mode 'fantasma' fins el proper dimarts.

El vaixell català "Estrella Damm" és ara quart després de superar el "Groupe Bel", que ha caigut a la cinquena posició. El vaixell "Mapfre" és tercer a la general.

Els pròxims dies la flota de la Barcelona World Race haurà de navegar una mica més al nord del que estava previst, per la gran quantitat d'icebergs i gels flotants que hi ha cada vegada més al nord, fruit d'un gran iceberg que s'ha esbocinat en centenars de trossos i que ha sorprès tant la direcció de la cursa com els vaixells participants.

stats