WATERPOLO
Esports 29/10/2011

El CN Sabadell perd la Supercopa d'Europa a la pròrroga (9-8)

Les jugadores sabadellenques no s'han pogut adjudicar el trofeu tot i l'esforç fet durant tot el partit per igualar el marcador a 7 gols i forçar el temps extra

BarcelonaEl Pro Recco italià s'ha imposat al Club Natació Sabadell en la final de la Supercopa d'Europa de Waterpolo femení per un ajustat 9 a 8 en un matx que s'ha decidit a la pròrroga després que s'arribés amb empat a 7 gols al final del temps reglamentari.

El conjunt vallesà ha anat durant gairebé tot el partit a remolc i no ha pogut superar el conjunt italià en el temps extra tot i l'esforç fet per empatar el matx. Al descans, el Sabadell perdia per un gol (6-5), però al final del tercer període estava dos gols per sota, 7-5. Però la bona actuació de Maica i Laura Ester ha fet empatar una final que a la pròrroga s'ha escapat.