Publicitat
Publicitat

PATINATGE

El japonès Yuzuru Hanyu, primer després del programa curt de la final del ISU Grand Prix de Barcelona

Aquest dissabte, a partir de les 16 hores, es disputarà el programa lliure i quedaran definides les medalles de totes les categories

La final del ISU Grand Prix de patinatge que se celebra fins aquest diumenge al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) ha viscut aquest divendres a la tarda la segona jornada de competició sènior. Aquest divendres s'ha disputat el programa curt de la categoria masculina i de la de dansa.

En la categoria masculina, el campió del món i campió olímpic, Yuzuru Hayu, ha aconseguit la millor puntuació, amb 94.08 punts. El japonès, que ha caigut en el triple 'toeloop' -que ha combinat amb un triple 'lutz'-, ha fet netament un quàdruple 'toeloop' i un triple 'axel'. Segon s'ha classificat el també japonès Tatsuki Machida (87.82) mentre que el tercer lloc ha estat per al rus Maxim Kovtun (87.02). Quart ha acabat el també rus Sergei Voronov (84.48) mentre que la cinquena posició l'ha ocupat el madrileny Javier Fernández.

El patinador, aclamat pel públic que ha omplert el CCIB, no ha tingut el seu dia. Ha caigut en el quàdruple 'salchow' i un triple 'lutz' l'ha fet doble en el salt combinat amb un triple 'toeloop'. Fernández també ha tingut problemes en la sortida del triple 'axel'. L'últim classificat després del programa curt ha estat el japonès Takahito Mura 

Pel que fa a la categoria de dansa, després del programa curt els canadencs Kaitlyn Weaver i Andrew Poje, que han obtingut una puntuació de 71.34. Segons estan els nord-americans Madison Chock i Evan Bates, que aquest dissabte intentaran remuntar després de que aquest diumenge Bates hagi ensopegat quan tan sols els hi quedaven uns segons per acabar el programa curt. El programa lliure l'afrontaran des de la tercera posició els nord-americans Maia i Alex Shibutani.

Després del programa curt de la categoria femenina, que es va disputar aquest dijous, la primera classificada és la russa Elizaveta Tuktamysheva, seguida de les també russes Julia Lipnitskaia i Ielena Radionova.

Pel que fa a les parelles, després del programa curt, encapçalen la classificació provisional els canadencs Meagan Duhamel i Eric Radford. Des de la segona posició afrontaran la jornada decisiva de dissabte els russos Ksenia Stolbova i Fedor Klimov i des de la tercera, els xinesos Wenjing Sui i Cong Han.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT