Esports 12/12/2015

Yuzuru Hanyu, campió de la final de l'ISU Grand Prix de patinatge artístic amb rècord mundial

Nuria García
Yuzuru Hanyu, campió de la final de l'ISU Grand Prix de patinatge / ALBERTO ESTÉVEZ / EFE

BarcelonaEl japonès Yuzuru Hanyu ha aconseguit la medalla d'or de l'ISU Grand Prix de patinatge artístic que s'ha celebrat a Barcelona. Amb un brillant programa lliure en què no ha fallat cap dels salts que tenia programats, el japonès ha certificat la primera posició que ja va aconseguir dijous en el programa curt, amb una puntuació de 330.43, i ha tornat a millorar així el rècord mundial.

La medalla de plata, per segon any consecutiu, ha estat per al madrileny Javier Fernández, que ha millorat, però que no ha pogut superar el seu company d'entrenaments. El bronze se l'ha penjat el també japonès Shoma Uno.

Evgenia Mdvedeva, guanyadora de la final de l'ISU Grand Prix de Barcelona / ALBERTO ESTÉVEZ / EFE

En la categoria femenina, l'or ha estat per a la russa Evgenia Medvedeva, que també va acabar el programa curt en la primera posició. La patinadora, de tan sols 16 anys, ha aconseguit 222.54 punts, vuit per sobre de la seva millor marca. Segona ha acabat la japonesa Satoko Miyahara (208.859), i tercera, la russa Elena Radionova (201.13).