Operació Galgo
Esports 14/12/2010

Abel Antón vol una ràpida resolució del cas Galgo

El doble campió del món de marató a Atenes 1997 i Sevilla 1999 ha demanat en un acte avui a Sòria que s'aclareixi l'operació Galgo al més aviat possible per no danyar més l'atletisme i l'esport espanyol

Redacció
1 min
Abel Antón en un acte a Sòria.

SòriaAntón ha reconegut en declaracions a EFE durant un acte a la seva ciutat, Sòria, la seva sorpresa per la implicació de Marta Domínguez en tota la trama de dopatge. "Cap dels que estem dins l'atletisme esperàvem que pogués estar-hi involucrada". Prudent, ha demanat que es resolgui el cas com més aviat millor, perquè s'està perjudicant massa gent".

L'exatleta ha volgut deixar clar que no és certa l'opinió generalitzada de la gent del carrer que pensa que, ara, tots els atletes van dopats, perquè "no és cert en la majoria dels casos". Primer, diu, "s'han de demostrar les acusacions" i ha recordat que el que fa progressar un atleta en la seva carrera és "entrenar-se cada dia i no tenir problemes de lesions per créixer com a esportista". "S'ha de cuidar molt, tenir sort i portar una bona vida", ha manifestat.

En relació amb l'entrenador Manuel Pascua Piqueras, el maratonià també ha mostrat els seus dubtes sobre si incitava els atletes a dopar-se. "És un entrenador que diu que l'atleta, per guanyar, ha d'entrenar-se; d'aquí a dir-los que es dopin, no ho veig clar i crec que no és cert".

stats