Hoquei sala
Esports 06/02/2011

Atlètic i Egara es classifiquen pel Campionat d’Espanya d’Hoquei Sala

Els groc-i-negres s’han imposat amb solvència a la fase sector disputada a Can Salas mentre que els ratllats no han tingut rival a la prèvia de Múrcia

Oriol Malgosa
2 min
Andreu Enrich aixeca la copa de campions de Catalunya

MatadeperaEls dos equips terrassencs han complert el seu objectiu i s’han classificat sense problemes pel Campionat d’Espanya que es disputarà la setmana vinent al pavelló municipal de Matadepera. El Vallès ha quedat fora de la fase final al quedar segon del seu grup, just per darrere l’Atlètic.

L’equip de Roger Pallarols només va necessitar dos partits per obtenir una plaça entre els vuit millors d’Espanya. L’actual campió de Catalunya va derrotar el segon equip de la casa, el Vallès, per 7 gols a 4 i va adjudicar-se la primera posició en guanyar el Hockey Zaragoza per 5 a 1 en el segon partit de la jornada de dissabte. D’aquesta manera, el partit de l’Atlètic contra el Giner de los Ríos d’aquest matí era poc més que un tràmit, però tot i això els groc-i-negres no han tret el peu de l’accelerador i han guanyat per un contundent 18 a 1. El Vallès ha quedat segon de grup al guanyar 11 a 1 al Giner de los Ríos i 4 a 3 a l’equip saragossà.

El conjunt del Pla del Bon Aire tampoc ha donat opcions al seus rivals i ha comptat per victòries els seus tres enfrontaments. Els de Ramon Rius també van estrenar-se amb un 7 a 4 a favor, en aquest cas contra l’amfitrió, el Santomera. A la tarda, els egarencs van derrotar l’altre aspirant a la classificació, el Benalmádena, per 3 gols a 1. En l’últim partit disputat aquest diumenge han sentenciat la classificació guanyant l’Estudiantes 87 per un resultat clar 5 a 0.

Després de la disputa de les quatre fases prèvies, els grups per la fase final del

Campionat d’Espanya han quedat de la següent manera:

-Grup A: Club de Campo, UD Taburiente, CD Complutense, Club Egara

-Grup B: CD Terrassa, Atlético San Sebastián, Atlètic de Terrassa, CH Barrocas

En l’apartat femení, els grups han quedat de la següent manera:

-Grup A: CD Terrassa, Sardinero HC, SPV 51, RGC Covadonga

-Grup B: Club de Campo, Club Egara, RC Jolaseta, UD Taburiente

stats