'SKELETON'
Esports 05/10/2012

El pilot de 'skeleton' Ander Mirambell comença la pretemporada a la localitat noruega de Lillehammer

El pilot català de 'skeleton' encara la temporada prèvia als Jocs Olímpics d'Hivern del 2014 a Sochi

Ara
1 min
Ander Mirambell, amb el constructor del seu nou trineu, Gernot Huber, i el seu entrenador, Mickey Grüenberger

BarcelonaEl pilot català de 'skeleton' Ander Mirambell ha marxat cap a la localitat noruega de Lillehammer per preparar la pretemporada. Després d'haver començat l'entrenament físic al CAR de Sant Cugat, Mirambell encara ara la temporada prèvia als Jocs Olímpics de Sochi del 2014.

Per a la temporada 2012-2013, Mirambell continua lligat al seu entrenador de l'any passat, el britànic Mickey Grüenberger, tot i que aquest any competirà dins un equip suís. La seva arribada a aquest conjunt està emmarcada dins d'un projecte esportiu que neix amb l'objectiu d'enfilar Suïssa al podi als Jocs del 2018.

Mirambell també estrena trineu, una evolució del que l'any passat el va dur a penjar-se una medalla de plata i una altra de bronze a la Copa Amèrica de Lake Placid. El nou trineu, construït per Gernot Huber, el faran servir diversos pilots i, per tant, podran compartir entre ells informació per seguir evolucionant-lo.

Aquesta temporada, que serà de nou curses en comptes de vuit, arrenca al novembre a Amèrica amb les proves de Lake Placid (EEUU), Park City (EEUU) i Whistler (Canadà). Després serà el torn de Winterberg (Alemanya) i La Plagne (França) abans de l'aturada nadalenca. El 2013 arrencarà amb la Copa del Món i el Campionat d'Europa a Igls (Àustria), la Copa del Món de Sochi i el Campionat del Món a Saint Moritz (Suïssa).

stats