Atletisme
Esports 12/08/2011

Nou atletes catalans entren a la llista per participar als mundials de Daegu

Natàlia Rodríguez és la principal favorita per aconseguir medalla als 1.500 metres, tot i que la tarragonina està pendent de recuperar-se d'una lesió al turmell

Martí Molina
1 min

BarcelonaNou atletes catalans han entrat a la llista de la Federació Espanyola per participar al Mundial de Daegu (Corea del Sud) que es disputarà del 27 d'agost al 4 de setembre. Entre ells, destaca la presència de Natàlia Rodríguez, candidata a aconseguir una medalla als 1.500 metres. Tanmateix, l'atleta tarragonina s'està recuperant d'una lesió al turmell -que es va fer al campionat d'Espanya de Màlaga-, si bé es preveu que pugui participar a la prova.

D'altra banda, Àngel Mullera és un altre dels atletes que té opcions de fer un bon paper a la competició. L'atleta, que participa a la prova dels 3.000 obstacles, té opcions reals de classificar-se per la final. En categoria masculina també hi ha el saltador de perxa d'origen ucraïnès Igor Bychkov, i el marxador madrileny afincat fa anys a Catalunya Jesús Ángel García Bragado.

En categoria femenina, a més de Natàlia Rodríguez, també destaca la presència de Berta Castells. La llançadora de martell va aconseguir la mínima al campionat estatal, i afronta el Mundial amb l'objectiu de classificar-se per la final i establir un nou rècord espanyol, arribant als 70 metres.

També viatjaran a Daegu María Vasco i Bea Pascual -als 20 quilòmetres marxa-, Anna Pinero -en salt de perxa- i Plàcida Martínez -al relleu dels 4x100-.

stats