Ciclisme
Esports 07/01/2012

Així vestiran els ciclistes catalans de la primera divisió mundial

Joaquim Rodríguez, Xavier Florencio i Alberto Losada (Katiuixa) i Juan Antonio Flecha (Sky) són els quatre ciclistes catalans en equips WorldTour

Albert Rabadan
1 min
Joaquim Rodríguez mostra el mallot de Katiuixa per 2012, amb més vermell

BarcelonaAmb la presentació el passat dia de Reis del RadioShack-Nissan-Trek, l'equip cridat a dominar la temporada 2012, ja s'han conegut els mallots que lluiran tots els 18 equips del WorldTour, la primera divisió mundial del ciclisme.

Entre aquestes 18 plantilles, amb 485 corredors en total, quatre d'ells són catalans. Amb la més que possible reitrada de Josep Jufré, que corria per Astana, només es reparteixen entre dos equips. En un, el britànic Sky, que manté el mateix mallot respecte l'any passat, hi continua Juan Antonio Flecha, natal de Junín (Argentina) però resident al Garraf des de jove.

Per la seva banda, al Katiuixa rus que lidera Joaquim Rodríguez hi ha la novetat de Xavier Florencio, que arriba des del desaparegut Geox-TMC a sumar-se als companys de confiança de Purito on ja hi era el català Alberto Losada. Es poden trobar les seves respectives fotografies a la pàgina web de l'equip, mostrant una equipació en què guanya pes el color vermell.

stats