Ciclisme
Esports 28/01/2011

Alberto Contador assegura que defensarà la seva innocència "fins al final"

Alberto Contador ha reconegut aquesta tarda a Palma de Mallorca que li ha demanat al seu director, Bjarne Riis, abandonar la concentració del Saxo Bank

Redacció
1 min
Contador i Riis.

Palma de Mallorca p { margin-bottom: 0.21cm; } Alberto Contador, que dimecres passat va ser informat de la proposta de la Federació Espanyola (RFEC) de suspendre'l amb un any pel positiu per clembuterol en el passat Tour de França, ha afirmat aquesta tarda que defensarà la seva innocència "fins al final" i ha demanat al seu director, Bjarne Riis, abandonar la concentració del Saxo Bank.

"És un dia trist. Estic molt decebut. Ara ja no crec en el sistema antidopatge. Sóc un exemple de neteja. Recorreré on sigui necessari per defensar la meva innocència", ha dit Contador en una multitudinària conferència de premsa a Palma de Mallorca.

Contador, que durant la seva intervenció no ha dubtat a qualificar de “vergonya” tot allò el que ha ocorregut fins ara, ha lamentat que “es filtrin les coses a la premsa” abans que li hagin estat comunicades.

El ciclista ha confirmat que en rebre la notificació federativa va demanar-li al seu entrenador que el deixés “anar a casa”. “Quan fa dos dies vaig rebre la comunicació de la proposta federativa, li vaig dir a Bjarne Rijs que, per favor, em deixés anar a casa meva, vull estar amb la meva família, amb els meus amics. En aquests deu dies (temps per presentar al·legacions) treballaré tot el que pugui amb els meus advocats perquè es faci justícia”, ha dit.

stats