Tour 2011
Esports 18/07/2011

Andy Schleck: "Només un de nosaltres pujarà al podi de París, però ho farà de groc"

El petit dels germans Schleck ha reiterat a la jornada de descans la seva convicció que ell o el seu germà Fränk guanyaran el Tour de França

Redacció
1 min
Andy Schleck va atacar a Plateau de Beille, però no va poder marxar

BarcelonaAndy Schleck continua el seu particular pols psicològic cap a la que podria ser la seva primera victòria al Tour de França. El luxemburguès, que aquest any ja ha passat el primer bloc muntanyós junt amb el seu germà Fränk, a diferència de l'any passat quan va haver d'abandonar per una caiguda, creu que "tan sols un de nosaltres pujarà al podi de París, però ho farà de groc", ha afegit.

"Sabem que no podem guanyar tots dos el Tour, almenys el mateix any". En aquest sentit, el seu germà ha admès que "un dels dos se sacrificarà per l'altre, i no ho dubtarà ni un instant". Andy assegura que "no volem acabar segon o tercer. Preferim que un guanyi i l'altre sigui el vintè, el que voldrà dir que algú s'ha sacrificat".

Per tant, a diferència dels Pirineus, a l'última setmana de cursa prendran l'ofensiva clarament per un corredor després de voler que els dos hi arribessin amb les opcions intactes (Fränk és segon a la general a 1'49" de Voeckler i Andy, quart a 2'15"). Tanmateix, Andy ha dit que "no m'agrada decidir en funció dels plans o les tàctiques, sinó que prefereixo fer-ho per les sensacions en cursa".

stats