Volta a Suïssa
Esports 17/06/2011

Andy Schleck ho intenta, però se li resisteix la victòria a Suïssa

El líder de l'equip Leopard-Trek, Andy Schleck, prova les escapades a la Volta a Suïssa però avui s'ha topat amb Thomas de Gendt (Vacansoleil-DCM)

Albert Rabadan
1 min

BarcelonaEl luxemburguès Andy Schleck (Leopard-Trek), l'home que més va fer patir a Alberto Contador al passat Tour de França, intenta començar a agafar la forma per la ronda francesa a la Volta a Suïssa, després d'haver competit al Tour de Califòrnia. Tal i com va fer camí de Grindelwald, ha agafat una escapada per posar-se a prova, però en aquest cas ha intentat buscar la victòria d'etapa.

Acabada a la localitat austríaca de Serfaus, en el dia d'avui el port de Fisser-Hofe havia de decidir el vencedor parcial entre el grup de 17 homes que hi ha arribat destacat. Allà, però, ja hi ha arribat en solitari el belga Thomas de Gendt (Vacansoleil-DCM), superant tan sols en poc més de mig minut a un Schleck que ha marxat amb clara intenció d'atrapar-lo. Tanmateix, sorprenentment, el que fou líder de la París-Niça ha mantingut la distància amb el luxemburguès i s'ha endut una merescuda etapa.

El petit dels germans Schleck s'ha afanyat a explicar que el seu rendiment ara mateix "no és motiu de preocupació" perquè "les etapes de muntanya del Tour encara trigaran setmanes en arribar" i encara queda molta feina a fer. Això ha arribat l'endemà que l'holandès Steven Kruijswijk (Rabobank), novè al passat Giro d'Itàlia, estrenés el seu compte de victòries com a professional.

stats