Ciclisme

Andy Schleck: "La sanció a Contador no em fa feliç"

El ciclista luxemburguès, que s'ha convertit en el guanyador del Tour 2010, explica que ell vol guanyar la prova francesa "en competició, no als tribunals"

El ciclista luxemburguès Andy Schleck , actualment a l'equip RadioShack -Nissan , ha comentat , després de conèixer la sanció de dos anys imposada a Alberto Contador pel Tribunal d'Arbitratge Esportiu ( TAS ) i que el converteix en el guanyador del Tour de França de 2010 , que aquesta és una notícia que no el fa feliç .

Schleck , que disputa a Mallorca la Challenge 2012 que també va iniciar Contador diumenge , ha reaccionat amb sorpresa per la decisió del TAS i ha dit : "Abans que res em sento trist per Alberto . Sempre vaig creure en la seva innocència " .

En el comunicat que ha difós el seu equip , el més petit dels Schleck ha dit que " avui és un dia molt trist per al ciclisme , del qual l'únic positiu que es pot treure és que s'hagi donat un veredicte després de 566 dies d'incertesa , finalment " , i afegeix "podem seguir endavant" .

Schleck ha precisat també que si ara és declarat el guanyador del Tour 2010 , això no el farà feliç . " Vaig lluitar amb Contador en aquella carrera i vaig perdre . El meu objectiu és guanyar el Tour de França , però en competició , no en els tribunals . Si aquest any tinc èxit , ho consideraré com la meva primera victòria a la ronda francesa" , ha precisat .

Més continguts de