CICLISME
Esports 21/03/2012

Brajkovic s'endú el triomf en una tercera etapa de la Volta a Catalunya escurçada per la neu

La neu ha fet que l'organització escurcés l'etapa, sense pujar a Port-Ainé, i els jutges decidiran si els temps a la meta improvitzada seran vàlids

Ara / A. Rabadan
1 min
Imatge de la cua de cotxes per arribar a Port Ainé aquest migdia

Barcelona / RialpLa tercera etapa de la Volta a Catalunya, que havia de ser la reina, ha estat escurçada per motius meteorològics. L'organització ha decidit que, a causa de la neu, l'etapa s'acabés al quilòmetre 155, a la localitat de Canturri, sense haver pujat el Cantó, on hi nevava des de mig matí, ni Port-Ainé, on la calçada ja estava impracticable a la meitat de l'ascens.

Janez Brajkovic (Astana), que estava dins l'escapada que havia gaudit de més de 10 minuts d'avantatge, ha estat el més ràpid entre ells a la improvitzada línia de meta, però no ha agafat el lideratge, que teòricament està en mans de Mikael Cherel (Ag2r).

Tanmateix, i tot i que els jutges han pres el temps dels corredors quan han arribat a Canturri, aquests encara han de decidir si tant l'etapa com els temps són vàlids o no després d'una reunió en un hotel de Sort. No s'espera que s'invalidi l'etapa, però sí que s'estudia que a tots els ciclistes que han arribat se'ls apliqui el mateix temps.

stats