Ciclisme
Esports 21/08/2011

Christopher Sutton (Sky) guanya la segona etapa de la Vuelta i Daniele Bennati (Leopard) és el nou líder

L'australià s'ha imposat a l'esprint final -que s'ha disputat en pujada- i s'ha adjudicat la primera etapa en línia, de 174 quilòmetres entre La Nucía i Platges d'Oriola

Redacció
1 min
L'australià Christopher Sutton guanya a l'esprint la segona etapa

BarcelonaL'australià Christopher Sutton (Sky) ha estat el més fort a l'esprint final -que s'ha disputat en pujada- i s'ha adjudicat la primera etapa en línia de la Vuelta a Espanya, de 174 quilòmetres entre La Nucía i Platges d'Oriola.

Sutton ha completat l'etapa amb un temps de 4:11.41, mentre que l'italià Daniele Bennati ha pres el liderat de la prova al danès Jakob Fuglsang -el seu company d'equip-. Tots dos tenen el mateix temps, però Fuglsang ha creuat la meta abans, i per això s'ha vestit el mallot vermell.

En una jornada amb temperatures que han arribat fins als 40 graus, quatre ciclistes han fet un intent d'escapada:Paul Martens (Rabobank), Adam Hansen (Omega Pharma), Steve Houanard (AG2R) i Jesús Prado (Andalucía-Caja Granada). Ho han provat al 3r quilòmetres de l'etapa i han arribat a tenir 6 minuts de diferència abans de ser neutralitzats.

El català Joaquim 'Purito' Rodríguez (Katiuixa), que va perdre 25 segons a la jornada inicial per culpa d'un problema mecànic, ocupa la 28a posició a la general.

stats