CICLISME
Esports 24/03/2011

Contador: "Potser cal anar al TAS perquè quedi més clara la meva innocència"

Contador s'ha assabentat del recurs de la UCI en creuar la meta de la quarta etapa de la Volta a Catalunya, en què ha mantingut el liderat

Efe
2 min
Contador, guanyador de l'etapa reina

El VendrellEl tricampió del Tour, Alberto Contador, ha manifestat aquest dijous que, perquè quedi més clara la seva innocència, potser ha de ser el Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAS) el que es pronunciï, després que al matí la Unió Ciclista Internacional (UCI) hagi recorregut la seva absolució per presumpte dopatge.

"Sóc una persona que pensa que les coses passen perquè han de passar, i potser cal anar al TAS perquè quedi més clara la meva innocència", ha argumentat Contador després de finalitzar la quarta etapa de la Volta a Catalunya, en què ha mantingut el liderat.

Contador, que s'ha assabentat del recurs de l'UCI en creuar la meta, ha restat importància a aquest fet perquè segueix mantenint la confiança en els seus advocats.

"Ha estat un dia més. La situació que s'ha donat no m'agradaria que fos aquesta, però confio plenament en tots els arguments que han donat els meus advocats, però plenament", ha remarcat el ciclista de Pinto.

El corredor del Saxo Bank ha reconegut que no és la millor situació per a competir, però ha reiterat que confia en les autoritats esportives.

"M'agradaria que no s'hagués fet l'apel·lació, o que s'hagués fet una mica més d'acord a la lògica, però si s'apel·la i passa és perquè ha de passar. Tinc plena confiança en el cas davant el TAS", ha subratllat una vegada més Contador.

El triple guanyador del Tour ha dit que seguirà "sense cap tipus de problema" la temporada prevista, i en ser qüestionat sobre la seva possible exclusió del Tour de França, Contador ha respost que ara mateix només pensa en el Giro d'Itàlia, carrera a la qual la seva presència està confirmada.

Sobre la decisió de l'UCI, Contador ha afirmat que "han tingut temps per veure tota la documentació que s'ha presentat", i ha ressaltat que segur que mai han vist una documentació tan completa com la seva. "Aquest esport ara mateix s'hauria de plantejar moltes coses", ha sentenciat Contador.

stats