CICLISME
Esports 06/03/2011

Contador aconsegueix el seu primer títol des del seu presumpte positiu per dopatge

Alberto Contador, del Saxo Bank, s'ha adjudicat la XXXI Volta Ciclista a la Regió de Múrcia. Aquest és el primer títol que aconsegueix després de ser acusat de dopatge per clembuterol.

Redacció
1 min
Contador, content pel triomf

BarcelonaEl corredor de Pinto tornava a competir a Espanya després que es deixés sense efecte la sanció que requeia sobre ell per suposat cas de dopatge i no ho ha pogut fer de millor manera. El tres vegades guanyador del Tour de França ha tret el seu orgull i les seves ànsies de guanyar per fer-ho en una ronda en què ha estat el gran dominador, en muntanya i contrarrellotge

En l'etapa d'avui, de 12,4 quilòmetres en un circuit pels carrers de Múrcia i amb sortida i meta a la Gran Via Escultor Salzillo, el madrileny ha marcat un temps de 14 minuts i 10 segons, amb el qual ha superat en vuit segons al francès Jerome Coppel (Saur Sojasun) i en 12 al rus Denis Mentxov (Geox), que eren els seus grans amenaces en la lluita pel triomf final i que han estat segon i tercer també a la general.

Alberto Contador, que com a líder va tenir l'avantatge de sortir l'últim, s'ha buidat al màxim i ha tingut el suport del públic, que li ha donat ales, sobretot en el tram final.

stats