Ciclisme - Volta a Catalunya
Esports 22/03/2013

Dan Martin: “Jo i el 'Purito' som corredors bastant semblants”

El líder de la Volta a Catalunya creu que es podrà defensar enfront el català a l'etapa final de Montjuïc, però veu difícil de controlar l'etapa de dissabte camí de Valls

Albert Rabadan
1 min

LleidaLa diferència entre Dan Martin (Garmin-Sharp), el líder de la Volta, i el català Joaquim Rodríguez (Katiuixa) s'ha ampliat fins als catorze segons. L'irlandès ha estat 9è a l'etapa d'aquest divendres i els jutges han picat 3 segons respecte el seu grup i el de Purito, que ha entrat uns metres més endarrerit. L'altre segon l'ha aconseguit el líder passant tercer per l'últim esprint intermig.

“No pensava agafar quatre segons avui, és un bonus molt important”, ha explicat Martin en roda de premsa. “Sóc bastant ràpid i al final el meu company Koldo [Fernández de Larrea] m'ha col·locat per l'esprint intermig. Vist el resultat, estic content d'haver pres la decisió”.

Respecte les seves opcions d'emportar-se la classificació general, Martin creu que “demà [dissabte] serà un dia difícil de controlar, tothom voldrà estar a l'escapada. Diumenge a Montjuïc tan sols espero tenir un bon dia. Jo i el 'Purito' som corredors d'un perfil semblant, jo també sóc bastant explosiu, però serà difícil”, ha predit.

stats