Ciclisme
Esports 05/06/2012

Dani Moreno (Katiuixa) aprofita la seva rapidesa per aconseguir la segona etapa de Dauphiné

El gregari de luxe de Joaquim Rodríguez ha sumat la seva tercera victòria de la temporada. Bradley Wiggins manté el lideratge de la cursa francesa

Albert Rabadan
1 min
Dani Moreno celebra el seu triomf en la segona etapa de Dauphiné

BarcelonaUn port de quarta categoria a Saint-Félicien ha estat el protagonista d'una segona etapa del critèrium de Dauphiné que s'ha fet dura per les contínues pujades al llarg dels 160 km de recorregut. Els equips dels favorits han pres la iniciativa com van fer el dia anterior, però a l'arribada final ha estat Dani Moreno (Katiuixa) qui ha sorprès en els últims metres.

El madrileny és el gregari de luxe de Purito Rodríguez, i té un perfil molt semblant al seu: el d'un escalador explosiu. Moreno no sol desaprofitar les oportunitats que li sorgeixen quan el català no disputa la victòria, com l'any passat a la Vuelta a Espanya a Sierra Nevada. Aquesta temporada, amb la d'aquest dimarts, ja en suma tres, després d'una etapa de la Volta a Andalusia i el GP Miguel Indurain.

Encara queda una etapa més de transició acabada a La Clayette abans d'afrontar la gran contrarellotge de 53,5 km que començarà a decidir la classificació general d'aquest Dauphiné.

stats