Vuelta a Espanya
Esports 06/09/2012

Daniele Bennati guanya l'esprint de la 18a etapa de la Vuelta a Espanya

En la primera etapa que es podria anomenar 'de transició' en molts dies, Alberto Contador ha mantingut el mallot vermell de líder sobre Valverde i el Purito

Albert Rabadan
1 min
Bennati ha guanyat a l'esprint la 18a etapa de la Vuelta

BarcelonaL'italià Daniele Bennati ha guanyat a l'esprint la divuitena etapa de la Vuelta a Espanya. L'home ràpid de l'equip RadioShack-Nissan ha atrapat als últims metres el britànic Ben Swift de la mateixa manera que John Degenkolb l'havia superat a la primera setmana, quan semblava que es podia estrenar aquesta temporada. Justament l'alemany, referència dels esprints de la cursa amb quatre triomfs, no ha disputat l'arribada.

S'han viscut alguns moments de nervis camí de Valladolid durant els últims quilòmetres, que amb carreteres obertes exposaven el gran grup a la perillositat del vent. Finalment, ni Katiuixa ni Sky, que ho han intentat tímidament, han pogut fer mal creant ventalls i l'únic moviment ha estat al darrer esprint intermedi per lluitar per la cinquena plaça de la classificació general a base de bonificacions, amb Robert Gesink com protagonista.

stats