Ciclisme
Esports 14/06/2012

David Millar presenta la seva autobiografia "Pedaleando en la oscuridad"

L'escocès ha presentat a Barcelona la traducció del seu llibre, en el qual relata el retorn d'un esportista després d'una sanció per dopatge i el canvi que ha fet el ciclisme

Albert Rabadan
1 min
David Millar, durant la presentació

BarcelonaLa botiga Probike de Barcelona ha acollit aquesta tarda la segona presentació de l'autobiografia del ciclista David Millar després de la que es va fer el dia anterior a Girona. La traducció al castellà, "Pedaleando en la oscuridad" (Contra Ediciones) relata la carrera del destacat professional escocès, sancionat dos anys per dopatge, i com tant l'esportista com l'esport, el ciclisme, han estat capaços de superar aquesta època fosca.

Millar ha explicat: "un dels principals motius pels que vaig escriure el llibre és per fer entendre a com es pot arribar al moment en què et deixis vèncer en teva la lluita per córrer sense trampes". L'escocès, abanderat de la lluita contra el dopatge en el seu retorn, creu que és "un exemple de com un esportista pot cometre un error però tenir una segona oportunitat".

El ciclista de Garmin, vencedor d'etapes a les tres grans voltes, actualment s'està preparant pel Tour de França i, si s'escau, per participar als Jocs Olímpics de Londres, als quals ha estat preseleccionat. El Comitè Olímpic Britànic volia prohibir la participació als esportistes sancionats, però el TAS ho va impedir. Millar creu que ha "perdut la por a ser sempre l'assenyalat com un ex-dopat".

stats