Ciclisme
Esports 06/06/2012

Edvald Boasson Hagen (Sky) s'imposa de manera clara a l'esprint massiu de la 3a etapa de Dauphiné

El noruec suma la seva cinquena victòria de la temporada. La general continua liderada per Wiggins, Evans i Grivko abans de començar les diferències a la crono

Albert Rabadan
1 min
Edvald Boasson Hagen s'ha imposat a l'esprint

BarcelonaL'únic esprint massiu del critèrium de Dauphiné ha portat la victòria al ciclista Edvald Boasson Hagen (Sky). El noruec ha estat el més fort sense discussió a l'arribada de La Clayette, on hi ha hagut un clar descontrol després del problema mecànic que ha apartat de la lluita per l'etapa l'alemany John Degenkolb (Argos-Shimano), vencedor de dues etapes l'any passat.

Boasson Hagen, doble guanyador d'etapa el passat Tour de França, suma d'aquesta manera el seu cinquè triomf la temporada 2012. Abans, havia aconseguit dues arribades massives a l'Algarve i la Tirrena-Adràtica i una etapa i la general de la Volta a Noruega. Amb tot, tindrà un paper més secundari a la prova francesa d'enguany després del fitxatge per Sky del campió mundial Mark Cavendish.

Després d'aquesta etapa de transició ja arriba la gran contrarellotge de 53,5 km que decidirà en gran manera la prova abans de l'alta muntanya. El britànic Bradley Wiggins (Sky), defensor del títol, continua líder seguit de Cadel Evans (BMC).

stats