Publicitat
Publicitat

Ciclisme

Venia d'estar quatre anys a Rabobank

Flecha renova dos anys amb l'equip Sky

El ciclista catalanoargentí, de 34 anys, continuarà a l'equip britànic en què hi està des del seu naixement

El català Juan Antonio Flecha ha renovat per dues temporades amb l'equip Sky, poc després que aquest hagi oficialitzat el fitxatge estrella de Mark Cavendish. El veterà ciclista, nascut a Junín (Argentina), fa dos anys que és a l'equip britànic i és on ha aconseguit el triomf més important de la seva carrera d'especialista en clàssiques a la prova Het Nieuwsblad de 2010.

Flecha, de 34 anys, s'ha declarat "molt content" de poder continuar en un equip en constant creixement: "les millores que vam fer durant la passada temporada han demostrat la gran feina que venim fent". Sobre els seus objectius, ha mantingut que "com sempre, estaré centrat en les clàssiques de llambordes, però també estic esperant poder ajudar l'equip la resta de la temporada".

La 2012 serà la tretzena temporada com a professional del català amb més participacions a la història del Tour de França, que va debutar amb Relax Fuenlabrada (2000-2001) per passar a iBanesto.com (2002-2003) i, un cop fet el pas a l'estranger, ha corregut per l'italià Fassa Bortolo (2004-2005), l'holandès Rabobank (2006-2009) i, des de 2010, pel britànic Sky.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT