Publicitat
Publicitat

Ciclisme

Avui és l'últim dia per presentar fitxatges oficials

Geox podria no continuar l'any 2012

El patrocinador es nega a pagar l'aval bancari a l'equip ciclista cantàbric que acaba de renovar el guanyador de la Vuelta a Espanya, Juanjo Cobo

Quan semblava que Mauro Gianetti i Joxean Fernández, conegut per Matxín, havien trobat la continuïtat del seu equip amb un patrocinador fort com és Geox, que havia signat per cinc anys, els arriben els problemes d'última hora. I és que l'empresa de calçat s'ha negat a presentar l'aval bancari necessari per tirar endavant l'equip per la temporada 2012, incomplint així les seves obligacions contractuals, segons explica en un comunicat la societat que porta l'estructura de l'equip.

El Club Deportivo Bike Live ha presentat aquest dijous a la UCI (Unió Ciclista Internacional) la documentació necessària per demanar una plaça al WorldTour, la màxima categoria, van poder aconseguir l'any passat. Entre aquesta documentació hi ha els contractes dels corredors que haurien de confeccionar la plantilla de l'any que ve, entre els quals hi és un Juanjo Cobo al que han acabat renovant després d'unes llargues negociacions, però no han pogut presentar aquest aval que els podria impedir sortir a la carretera la temporada vinent.

La mateixa societat demanarà a l'empresa italiana davant el TAS (Tribunal d'Arbitratge Esportiu) l'execució del seu contracte i una compensació per danys i prejudicis. Mentrestant, però, la continuïtat de l'equip i tots els seus corredors perilla en un dia, el 20 d'octubre, que era límit per anunciar fitxatges que comptessin pel nou rànquing de mèrit de la UCI que establirà la categoria dels diversos equips professionals.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT