Mundials de ciclisme
Esports 25/09/2011

HTC-Highroad abandona el ciclisme amb els dos campions del món

Mark Cavendish i Tony Martin, els campions del món en línea i contrarellotge, respectivament, formen part d'un equip que desapareixerà el 2012

Albert Rabadan
1 min
Cavendish ha tornat a ser el més ràpid a l'onzena etapa del Tour de França

BarcelonaEls campionats del món de Copenhaguen han tingut en les dues proves per a professionals dos ciclistes que corren en el mateix equip: l'HTC-Highroad. L'estructura de Bob Stapleton, que ha estat la més brillant dels últims anys batent rècords de victòries anuals, no continuarà en el ciclisme l'any 2012 per falta de patrocini.

Gran part de l'equip ja s'està col·locant en altres equips de cara a la pròxima temporada. El campió del món contrarellotge, l'alemany Tony Martin, correrà amb la fusió belga entre Omega Pharma i Quick Step, on compartirà equip amb Levi Leipheimer. El campió en ruta, en canvi, encara no ha fet oficial la seva destinació, tot i que es veu molt propera des del mes de maig la possibilitat d'anar a parar al gran equip del seu país, Sky, que li doblaria el seu seu actual fins al milió i mig de lliures.

Per veure la gran quantitat de bons ciclistes que han passat per aquest equip, tan sols cal veure el podi d'aquest diumenge: tant el primer, Mark Cavendish, com la medalla de plata, Matthew Goss, estan en plantilla a l'equip aquest 2011, però la temporada passada compartien equip amb el que ha estat tercer, l'alemany André Greipel. En definitiva, un patrocinador que ha creat dos campions del món però que lluiran els seus merescuts mallots en uns altres colors.

stats