Ciclisme - BTT
Esports 02/03/2012

Hermida guanya la segona edició de l'Andalucía Bike Race fent parella amb Rudi van Houts

El català, excampió del món de bicicleta de muntanya, s'ha endut aquesta nova prova per etapes que va haver d'abandonar el seu primer any

Albert Rabadan

BarcelonaEl 'biker' català José Antonio Hermida ha aconseguit endur-se la classificació general de l'Andalucía Bike Race, la primera prova de BTT per etapes de l'estat espanyol que aconsegueix la categoria UCI internacional. Hermida ja hi va participar a l'edició anterior, la primera de la història de la cursa, però es va veure obligat a abandonar.

En canvi, el català s'ha alçat aquest any amb la victòria després de sis etapes amb recorreguts propis de l'especialitat de marató, juntament amb la seva parella, l'holandès Rudi van Houts. Tan sols els han seguit de prop l'altre equip de Multivan-Merida, format per l'alemany Hannes Genze i el suís Andreas Kluger, que han acabat segons a 8 minuts i 32 segons.

També ha sigut destacable l'actuació de la jove parella de catalans de l'equip Tomàs Bellès, Adrià Noguera (1992) i Cristofer Bosque (1990), que han signat la setena posició final.