Vuelta a Espanya
Esports 30/08/2011

Joaquim Rodríguez: "Em veig més a prop del podi que l'any passat"

El ciclista de Parets és optimista, perquè tot i que va perdre tres minuts a la prova cronometrada de dilluns, l'any passat en va perdre sis i creu que "el podi està a tir"

Redacció
1 min
El "purito" Rodríguez, durant la contrarellotge a Salamanca

BarcelonaEl 'Purito' Rodríguez va allunyar-se dilluns dels primers llocs de la Vuelta a Espanya després de cedir tres minuts en la contrarellotge que es va córrer a Salamanca.

Tot i això, Joaquim Rodríguez és optimista, i ha assegurat aquest dimarts que es veu en condicions "de lluitar pel podi, més que no pas l'any passat".

La raó és que si bé va perdre tres minuts, en la contrarellotge de l'any passat en va perdre sis, i per tant, assegura, "ara el podi està a tir".

De fet, el de Parets fa balanç positiu de l'etapa, ja que "no va ser com l'any passat", i afegeix: "Vaig patir el normal. I estic físicament bé".

El 'Purito' arriba a la segona setmana de competició com li agradaria, i creu que només ha comès l'errada "de cedir cinquanta segons en l'ascens a La Covatilla", tot i que, afegeix: "Els càlculs surten. L'altre dia vaig fallar jo i altres dies han fallat altres corredors".

El ciclista català veu la Vuelta "amb tots en un mocador", tot i que apunta que "el favorit número u" és l'italià Vincenzo Nibali, perquè "és l'únic que no ha tingut un mal dia i sempre ha respost entre els primers".

stats