Ciclisme
Esports 06/04/2012

Joaquim Rodríguez: "Serà una crono dura i tècnica. Intentaré ser al més amunt possible"

El ciclista català s'ha mostrat més optimista que mai davant d'una contrarellotge, com la que decidirà aquest dissabte la Volta al País Basc

A. Rabadan
1 min
Joaquim Rodríguez mostra el mallot de Katiuixa per 2012, amb més vermell

BarcelonaJoaquim Rodríguez, guanyador de la cinquena etapa de la Volta al País Basc, s'ha mostrat sorprès per la seva victòria als micròfons d'EITB: "Avui sí que no esperava guanyar, crèiem que arribaria una escapada". El català "sabia que hi havia aquesta pujada i ho volia provar, però més aviat per treure temps a rivals perillosos que no per guanyar".

El ciclista de Katiuixa, que ha llançat l'atac definitiu, ha seguit l'asturià Samuel Sánchez (Euskaltel-Euskadi) a la baixada perquè "segur que s'ho coneixia, i m'he aprofitat de les seves ganes d'agafar temps per poder guanyar". Junts han deixat Tony Martin (Omega Pharma-Quick Step), el màxim rival per a la crono final, a la 17a plaça, a 56 segons.

Purito ha advertit que "serà una crono molt dura i tècnica. M'han dit que es puja el mur d'avui. Amb aquest recorregut i aquesta nova diferència, intentaré ser al més amunt possible". És dels pocs cops que el vallesà no s'ha mostrat pessimista davant una prova contrarellotge, malgrat que sap que li complicarà la victòria final. Diu que almenys espera ser al podi. I sobre el guanyador final, ha desitjat que "per fi" sigui el guanyador a Arrate, Samuel Sánchez.

stats