Ciclisme
Esports 18/08/2011

Joaquim Rodríguez: "Vull guanyar la Vuelta"

El 'Purito' Rodríguez admet que el seu objectiu es guanyar, però reconeix que serà complicat perquè "hi ha gent boníssima"

Redacció
1 min
Joaquim "Purito" Rodríguez.

BarcelonaJoaquim Rodríguez ha afirmat aquest dijous que el seu objectiu de cara a la Vuelta és aconseguir la victòria, però ha admès que "serà complicat" perquè "hi ha gent boníssima, una passada de noms importants".

El Purito Rodríguez ha comentat que ell arriba "al cent per cent" i que tractarà d'estar "entre els favorits", tot i que ha destacat noms com Nibali, Menxòv o Igor Antón, "sense oblidar gent com Van de Broeck, Wiggins i Scarponi".

El ciclista, que va guanyar la volta a Burgos recentment, i que va liderar el rànquing de l'UCI de 2010, considera que haver guanyat l'esmentada prova suposa "un plus de tranquil·litat, perquè és bo comprovar que la feina que fas és bona".

Segons el corredor de Parets del Vallès, les proves clau seran "la contrarellotge de Salamanca i el cap de setmana a Astúries", tot i que també ha destacat el final a Peña Cabarga i al País Basc.

"Per lluitar per ser al graó més alt del podi em falta millorar la contrarellotge, perquè a la muntanya estic molt a prop dels millors", ha comentat Rodríguez.

L'any passat el ciclista va perdre bona part de les seves opcions a la Vuelta després de fer una mala contrarrellotge a Peñafiel, i Purito ha dit que espera que aquest any "no sigui tan desastrós com l'anterior, perquè se n'aniria tot en orris".

stats