Vuelta a Espanya
Esports 06/09/2011

Joaquim Rodríguez continuarà a la Vuelta tot i una caiguda que li ha fet perdre 11 minuts

El ciclista català ha finalitzat adolorit per una dura caiguda, però les proves a l'hospital de Logroño han descartar cap mena de fractura

Albert Rabadan
1 min
Joaquim 'Purito' Rodríguez

BarcelonaEntre els ensurts de la setzena etapa de la Vuelta a Espanya ha destacat una forta caiguda enmig del pilot a uns 10 quilòmetres per la línia de meta. Malgrat que ha pujat ràpidament a la bicicleta, un dels més mal parats ha estat el català Joaquim Rodríguez, que ha donat mostres de dolor des del primer moment.

Purito, després de consultar els cotxes dels metges de cursa, ha seguit com ha pogut fins la línia de meta. Finalment ha perdut poc més d'onze minuts, i ha entrat acompanyat dels seus companys de Katiuixa Alexandr Kuixinski, Alberto Losada i Joan Horrach.

El balear ha parlat a les càmeres de Teledeporte sobre el seu company, del que ha dit que té "un cop fort esquena i se li veia el braç inflat. Hem arribat molt a poc a poc perquè ens ha dit que tenia molt dolor. Ara està fotut, però esperem que només sigui un cop".

El de Parets del Vallès s'ha desplaçat a l'hospital de Logroño -el mateix Horrach l'ha substituït a l'hora de recollir el mallot de la regularitat al podi- i allà, després de descartar cap mena de fractura, ha decidit que demà prendrà demà la sortida camí de Peña Cabarga, on l'any passat es va endur la victòria, segons han confirmat fonts de l'equip a Ciclismo a Fondo.

stats