CICLISME
Esports 31/03/2011

Joaquim Rodríguez reapareixerà al GP Miguel Indurain

Una lesió va deixar a "Purito" sense participar a la Volta del centenari, però el de Katiuixa espera tornar a competir amb un bon nivell de cara a la Volta al País Basc i les clàssiques

Albert Rabadan
1 min

BarcelonaDesprés d'un tractament d'antiinflamatoris que va fer renunciar al de Parets del Vallès a defensar el títol a la Volta a Catalunya, Joaquim Rodríguez ha tornat d'una concentració de dotze dies a la zona del volcà Etna (Sicília), per a posar-se en marxa a principis de mes d'abril.

El de Katiuixa participarà el dia 2 al GP Miguel Indurain, on també defensa títol, tot i que la seva prova definitiva serà la Volta al País Basc (del 4 al 9 d'abril) on espera "agafar un bon nivell i començar a aparèixer a les posicions capdavanteres" després d'uns dies "molt dolents", en què també va patir un fort refredat.

Rodríguez va ser tercer l'any passat comptant la desqualificació d'Alejandro Valverde i, a més, es va endur una etapa. Enguany sap que serà més difícil perquè "la gent arriba molt forta" i creu que s'ha de centrar en "agafar moral de cara a les clàssiques". Després d'aquestes, el Giro d'Itàlia serà el següent gran objectiu.

stats