Publicitat
Publicitat

Ciclisme

Els dos primers han capgirat les posicions de l'any passat

José Antonio Hermida s'emporta el Campionat de Catalunya de ciclocròs

El campió mundial BTT de 2010 ha superat a Vic un David Lozano que ha tornat exitosament a competir després de conèixer que pateix diabetis

Amb més rodatge que l'any passat, aquest cop José Antonio Hermida (Multivan) no ha tingut rival al Campionat de Catalunya de ciclocròs disputat aquest dissabte 24 a Vic. El de Puigcerdà s'ha destacat des d'un principi amb el guanyador de 2010, David Lozano, però ràpidament s'ha escapat i ha anat augmentant el seu avantatge fins a més d'un minut.

El campió mundial de BTT de 2010 venia de guanyar la setmana passada el ciclocròs internacional de València, on el mateix Lozano va reaparèixer al primer nivell amb una setena posició poc després de ser-li diagnosticada diabetis, en tot un exemple de superació. El de Matadepera va començar la temporada de ciclocròs com un dels especialistes més en forma de tot el calendari espanyol, però abans de la Copa del Món d'Igorre (País Basc) va conèixer els problemes que patia, tal com explicava el mateix ciclista en un comunicat.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT