Ciclisme
Esports 17/12/2011

Josep Bochaca serà el nou president de la Federació Catalana de Ciclisme

L'àrbitre internacional ha guanyat les eleccions celebrades aquest 17 de desembre per un marge ample, 89 vots pels 33 de Ramon Martos

Albert Rabadan
1 min
Josep Bochaca, el nou president de la Federació Catalana de Ciclisme

BarcelonaEl successor de Carme Mas al capdavant de la Federació Catalana de Ciclisme serà Josep Bochaca. Aquest àrbitre amb gran experiència internacional s'ha proclamat guanyador de les eleccions d'aquest dissabte, amb una participació de 122 clubs que han tingut una sola seu per votar, el velòdrom d'Horta (Barcelona).

Bochaca, que va dimitir de l'anterior Junta, ha explicat al programa Tot gira de Catalunya Ràdio que "no hi ha temps per celebracions" i espera poder començar a treballar el pròxim dijous amb l'objectiu de "fer les comissions de cada disciplina i aprovar el calendari per la temporada que ve".

Segons el de la Pobla de Segur, les qüestions que corren més pressa són la revisió econòmica, a partir de la qual es farà un pla de viabilitat, i el canvi d'estatuts. Bochaca ha ressaltat que caldrà crear "una bona xarxa de base per poder tornar a créixer" i que el ciclisme "necessita innovació".

stats