Vuelta a Espanya
Esports 10/09/2011

Juanjo Cobo té la Vuelta a tocar després de Vitòria

Daniele Bennati guanya l'esprint en una etapa en què Chris Froome ha intentat bonificar per superar Juanjo Cobo però s'ha equivocat de pancarta

Albert Rabadan
1 min
Benatti, guanyador a l'sprint

BarcelonaLa Vuelta a Espanya ha quedat gairebé decidida a la penúltima etapa acabada a Vitòria, en què Juanjo Cobo (Geox-TMC) ha seguit molt atent als moviments de Chris Froome (Sky), que li ha intentat retallar distàncies a través de les bonificacions però no ha complert. De fet, el kenià nacionalitzat britànic ha protagonitzat l'anècdota de l'etapa en esprintar a la pancarta de 20 km per meta i no a l'esprint bonificat, que venia més endavant.

L'etapa se l'ha endut l'italià Daniele Bennati (Leopard-Trek), líder durant la primera setmana, i que després d'estar a l'escapada ha aconseguit mantenir forces per ser el més ràpid a l'arribada final. En el punt més important de l'etapa, la pujada a Urkiola, l'asturià Carlos Barredo (Rabobank) ha marxat en solitari, ha intentat mantenir la distància, però ha estat atrapat juntament amb Carlos Sastre (Geox-TMC), que s'ha destacar per restar bonificacions als britànics d'Sky, abans d'entrar als carrers vitorians.

Demà acaba la Vuelta a la tradicional etapa tranquil·la de Madrid, però amb els 13 segons que separen Cobo de Froome, s'haurà d'estar atent a les bonificacions, que podrien capgirar la classificació si el càntabre es despista.

stats