Esports 02/02/2013

Luis León Sánchez, suspès per una sospita de dopatge

El ciclista de l'equip Blanco es defensarà perquè creu que no està demostrada la seva vinculació amb el doctor Eufemiano Fuentes

Efe
1 min
Luis León Sánchez

MadridLuis León Sánchez, suspès provisionalment per l'equip Blanco arran de la sospita de la vinculació del corredor amb l'operació Port, defensarà "els seus drets laborals i el seu contracte", segons el seu agent, Angel Buenache, que aclareix que, "tot i que va militar al Liberty, no està demostrada la seva vinculació amb el doctor Eufemiano Fuentes".

Segons ha dit Buenache, "Luis León té dret a la defensa i aquí es pot presentar un problema laboral. Tindrem una reunió aviat amb totes les parts, però ara mateix no hi ha raons per desmuntar el contracte amb l'equip".

Amb la formació del nou equip Blanco, hereu de l'estructura del Rabobank, els dirigents holandesos van iniciar una investigació sobre una possible implicació de Luis León Sánchez en l'operació Port, segons va revelar al seu dia el diari holandès 'NRC Handelsblad'.

Arran d'aquesta investigació, els representants de Luis van sol·licitar a la Federació espanyola un certificat on es detallarà si el ciclista tenia algun expedient disciplinari per qualsevol causa.

stats