Tour de França
Esports 20/07/2012

Mark Cavendish torna a guanyar i suma la seva segona etapa al Tour de França 2012

El campió del món dóna un gran avís per als Jocs Olímpics amb un esprint bestial sense rival després de dues setmanes treballant per la general del seu equip, Sky

Albert Rabadan
1 min
Mark Cavendish

BarcelonaEl campió del món Mark Cavendish (Sky) ha tornat a demostrar la seva superioritat a la divuitena etapa del Tour de França. El velocista britànic ha llançat sol i des de bastant lluny l'atac perquè encara hi havia per davant alguns ciclistes com Luis León Sánchez, que havien atacat en els moguts últims quilòmetres, als quals ha superat de forma notable en els últims metres.

L'etapa, acabada més d'hora de l'habitual pel gran trasllat que han de fer els ciclistes, s'ha rodat a un gran ritme amb l'escapada sempre a prop. A l'últim port de quarta, Nicolas Roche i Andreas Klöden han atacat per jugar-se la desena plaça de la general i han augmentat les dificultats. El mateix líder, Bradley Wiggins, ha treballat per preparar l'esprint, i de pas s'ha evitat problemes d'accidents.

És el segon triomf en aquesta edició del de l'illa de Man, que encara tindrà una tercera oportunitat a l'etapa final dels Camps Elisis. Cavendish està centrat en la prova de fons en ruta dels Jocs Olímpics de Londres que es disputaran la setmana següent.

stats