Volta a Catalunya
Esports 19/03/2012

Michael Albasini: "He decidit atacar malgrat ser el més ràpid"

El guanyador de la primera etapa de la Volta a Catalunya 2012, que ha substituït un corredor a última hora, ha dit que no es creia favorit d'entrada per guanyar

A. Rabadan
1 min
Albasini durant la primera etapa de la Volta

CalellaMichael Albasini, guanyador de la primera etapa de la Volta a Catalunya, ha explicat en roda de premsa que "d'entrada, no em sentia el favorit entre el grup d'escapats". El suís, ha dit: "He vist que el corredor de Cofidis no tirava [referint-se a Nicolas Edet, que tenia en el seu company Samuel Dumoulin favorit a l'esprint] i m'he decidit a atacar tot i que segurament era el més ràpid de tots".

El ciclista de GreenEdge figurava com a reserva pel seu equip, però ha substituït a Pieter Weening: "He entrat a l'equip a última hora. He estat molt content de venir, perquè vaig córrer la París-Niça i notava que em faltava ritme. Així que guanyar aquí a la primera ha estat genial". També creu que pot mantenir el liderat, tot i que alerta que "Port Ainé és més dur que qualsevol lloc on he guanyat".

Albasini també ha valorat l'actuació del seu equip, que venia de guanyar la Milà-Sanremo amb Simon Gerrans: "Se'ns ha qüestionat, però des de la victòria a la contrarellotge per equips de la Tirrena-Adriàtica portem una setmana perfecta, així que no he tingut cap pressió avui".

stats