Ciclisme
Esports 07/03/2013

Michael Albasini guanya una etapa de mitja muntanya a la París-Niça

El vencedor de la Volta a Catalunya 2012 s'imposa en un grup reduït a Saint-Vallier mentre el seu company d'equip Matthew Goss s'emporta el primer esprint de Tirrena-Adriàtica

Albert Rabadan
1 min
Michael Albasini

BarcelonaEl suís Michael Albasini (Orica-GreenEdge) ha guanyat la quarta etapa de la París-Niça, resolta amb un esprint reduït a Saint-Vallier després d'una etapa amb quarta ports de segona categoria i tres de tercera en què el català Xavi Florencio (Katiuixa) ha estat desè. El líder Andrew Talansky (Garmin-Cérvelo) ha entrat en el mateix grup que el vencedor de la darrera edició de la Volta a Catalunya i manté el mallot groc.

Entre les cotes de Talencieux i Sizeranne, les dues últimes de l'etapa, l'equip BMC ha marcat un fort ritme que ha aconseguit atrapar l'escapada que protagonitzava Thomas Voeckler i ha deixat sol, sense companys d'equips, tant al líder com a altres rivals com Richie Porte (Sky). Tanmateix, el seu home fort Tejay Van Garderen no ha atacat i ha arribat junt un grup de 37 ciclistes tot i els intents de Sylvain Chavanel.

Per la seva banda, a la Tirrena-Adriàtica també ha guanyat un ciclista de l'equip Orica-GreenEdge. L'australià Matthew Goss ha guanyat a l'esprint la primera etapa en línia de la cursa italiana, acabada en un circuit a Indicatore després d'una llarga jornada de pluja. Divendres es preveu una nova arribada massiva, mentre a la París-Niça arriba una decisiva etapa amb final a la muntanya de Lure.

stats