Publicitat
Publicitat

Ciclisme

El ciclista català Óscar Pujol guanya la Volta al Singkarak (Indonèsia)

Pujol, que va fitxar per l'equip iranià Azad University a través de les xarxes socials, es va emportar una i etapa i la general de la segona prova en què participa amb ells

El ciclista català Óscar Pujol ja ha aconseguit les primeres victòries de la seva carrera. El terrassenc resident a Valladolid ha guanyat la general i una etapa de la Volta al Singkarak (Indonèsia), la segona prova que corre amb l'equip asiàtic Azad University. Dues setmanes abans havia acabat en sisena posició a la Volta a Azerbaidjan, que va guanyar Javier Ramírez Abeja (Andalucía).

Pujol, que havia corregut amb equips de primer nivell com Cérvelo i Omega Pharma, no va trobar equip després d'un 2011 ple de complicacions. Finalment li va sortir l'oportunitat a través d'internet de fitxar per aquest equip iranià, amb el que ja comença a sumar els primers èxits. El ciclista ha anat explicant la seva experiència a la seva pàgina web, on ha relatat les seves llargues escapades superant "unes rampes que no havia vist en la meva vida".

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT