Ciclisme
Esports 26/07/2011

El TAS ajorna l'audiència del cas Contador fins al novembre

El cas de clenbuterol que implica Alberto Contador encara s'allargarà uns mesos més després que totes les parts han decidit tornar a ajornar l'audiència al TAS

Redacció
1 min
Contador, abans de l'inici d'una etapa al Tour

BarcelonaEl Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) ha accedit a un segon ajornament de l'audiència sobre el cas Contador, segons ha anunciat a través de la seva pàgina web. Aquesta decisió s'ha pres després d'una segona demanda de totes les parts implicades: la Unió Ciclista Internacional (UCI), l'Agència Mundial Antidopatge (WADA), la Federació Espanyola de Ciclisme (RFEC) i Alberto Contador.

El mateix corredor ja havia demanat un primer ajornament fins als dies 1, 2 i 3 d'agost, i aquesta audiència serà desplaçada a unes noves dates, que, segurament, serien el novembre d'aquest mateix 2011. Durant aquest nou temps, totes les parts tindran temps per completar les seves proves i arguments per a alguns punts específics.

El cas va començar el mes de març de 2011, quan la UCI i la WADA van fer una apel·lació a la decisió de la RFEC de no sancionar Alberto Contador després dels seus resultats adversos amb clenbuterol durant la disputa del Tour de França de 2010.

stats