CICLISME
Esports 24/10/2012

Contador: "S'està humiliant Armstrong"

El ciclista madrileny, que va ser company d'Armstrong l'any 2009 a l'equip Astana, defensa el ciclista texà i diu que l'estan "linxant" i "destruint"

Efe
1 min
Alberto Contador, durant la presentació del Tour de França 2013 / LIONEL BONAVENTURE / AFP PHOTO

ParísAlberto Contador, guanyador del Tour de França l'any 2007 i el 2009, s'ha mostrat aquest dimecres molest amb el "linxament" al que està sent sotmès Lance Armstrong. "Em sembla que a Lance, en certs moments o en certs llocs, no se l'està tractant amb respecte. Se l'està humiliant i linxant des del meu punt de vista. L'estan destruint", ha assegurat el ciclista madrileny durant la presentació del recorregut del Tour 2012 a París.

"No sé que hi ha de cert en tot això, el que sé és que el ciclisme és popular a Estats Units gràcies a ell", ha afegit Contador, que va coincidir amb Armstrong l'any 2009 a l'equip Astana. El ciclista madrileny destaca que la condemna a Armstrong es basa en els testimonis d'antics companys i, tot i que no ha valorat aquests ciclistes, ha afirmat que li hauria agradat que haguessin parlat abans. "Ara es parla de Lance, però no hi ha hagut cap prova nova ni res. S'han basat exclusivament en testimonis que podrien haver parlat l'any 2005", ha afegit.

Contador ha apuntat que ara el ciclisme està molt controlat i ha assegurat que no cal canviar les normes antidopatge. "Poques coses cal canviar. El control que ens fan és màxim, hem d'estar sempre localitzats, les mesures actuals són les màximes que pot haver-hi", ha afirmat.

stats