ESPORTS
Esports 08/02/2012

Zapatero diu en un article a 'Marca' que "comparteix el desconcert dels espanyols" per la sanció a Contador

L'expresident espanyol ja va fer un tuit quan ocupava el càrrec criticant la sanció al ciclista

Ara / Agències
1 min

BarcelonaJosé Luis Rodríguez Zapatero, criticat per intervenir en el cas de dopatge del ciclista Alberto Contador quan era president espanyol, ha qüestionat aquest dimecres en un article al diari 'Marca' la sanció de dos anys que li ha imposat el Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAS).

En una columna d'opinió, Zapatero diu que comparteix "amb la majoria dels espanyols el sentiment de desconcert per la resolució".

"La resolució dóna suficients arguments per confiar en aquest guanyador nat i les regles del TAS donen prou raons per obrir un debat sobre la seva equitat", ha afegit Zapatero. "Respectar la sanció és obligat, però fer-se preguntes sobre la seva argumentació també ho és", ha conclòs.

Contador va dir en roda de premsa aquest dimarts que estudia apel·lar la sanció imposada per un positiu durant el Tour de França 2010, que el corredor de Pinto va guanyar.

"L'he vist serè i creïble", ha escrit Zapatero. "Tan serè i creïble com en totes les ocasions en què he tingut el plaer de conversar amb ell".

"Alberto ha dit que seguirà en el ciclisme i tots nosaltres el seguirem i li donarem suport. S'ho mereix ell i l'hi mereix aquest esport reservat només als més grans", ha afegit.

Quan encara era president espanyol, Zapatero va escriure a través del Twitter oficial de la Moncloa que no hi havia motiu per sancionar el ciclista. Poc després, la Federació Espanyola de Ciclisme es va fer enrere en la sanció d'un any que li havia imposat al ciclista, fet que va permetre que Contador tornés a competir.

stats