Publicitat
Publicitat

Giro d'Itàlia

L'alcalde de Horsens (Dinamarca) mor un dia abans que el Giro d'Itàlia surti i acabi en el seu poble

La prova italiana també recorda avui a la sortida a Wouter Weylandt, ciclista mort fa un any en una caiguda durant la tercera etapa

La sortida de la tercera etapa del Giro d'Itàlia ha estat marcada pel dol. El que havia de ser un record pel belga Wouter Weylandt, ciclista que va morir a l'edició de l'any passat en una dura caiguda, s'hi ha sumat una fatalitat recent. Jan Trøjborg, alcalde de la localitat danesa de Horsens, la seu de la sortida i arribada de l'etapa d'aquest dilluns, va morir el dia anterior a causa d'un atac de cor.

Trøjborg era alcalde des de 2005 i havia ocupat diversos ministeris del govern danès entre 1993 i 2001. El diumenge, mentre se celebrava un acte ciclista previ a l'arribada d'un Giro d'Itàlia que aquest any comença a Dinamarca, va patir l'atac de cor.

El director de la prova italiana, Michele Acquarone, ha mostrat el seu dol a través del seu compte de Twitter: "No puc creure que no puguis ser avui aquí, però estic segur que des de les estrelles gaudiràs el xou rosa de Horsens".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT