Publicitat
Publicitat

Ciclisme

El català no ha tingut problemes a la darrera etapa

Xavier Tondo s’emporta la Volta a Castella i Lleó

Amb la victòria del britànic Ben Swift (Sky) a l’esprint de l’última etapa, Xavier Tondo ha mantingut el liderat de la Volta a Castellà i Lleó i s’ha assegurat així el triomf

Prudent, com és sempre, Tondo declarava en el dia d’ahir que no es podia donar la prova per guanyada, pel potencial de Rabobank a l’hora de crear talls amb el vent i per la seva experiència dels dies en què ha perdut temps. Tanmateix, ha pogut complir el tràmit de la darrera etapa i emportar-se la seva primera volta per etapes des de la Volta a Portugal de 2007.

En l’esprint final, el britànic Ben Swift (Sky) ha evitat un dia complet per Movistar impedint la tercera victoria del càntabre Fran Ventoso. Tot i així, amb el triomf de Tondo a la classificació general final, l’equip d’Eusebio Unzue ja suma la segona novena victòria aquest any: un compte que va iniciar el mateix vallenc a la contrarellotge del Tour de San Luis (Argentina).

Volta a Castella i Lleó, cinquena etapa: (Madrigal de las Altas Torres – Medina del Campo, 167,7km): 1r Ben Swift (Sky) 3h30’00”, 2n Francisco Ventoso (Movistar) m.t., 3r Rubén Pérez (Euskaltel-Euskadi) m.t., 4t Theo Bos (Rabobank) m.t., 5è Manuel Belletti (Colnago-CSF) m.t.

Classificació general final:
1r Xavier Tondo (Movistar) 17h01’40”,
2n Bauke Mollema (Rabobank) a 9”,
3r Igor Antón (Euskaltel-Euskadi) a 17”,
4t Domenico Pozzovivo (Colnago-CSF) a 40”,
5è Jérôme Coppel (Saur-Sojasun) a 47”.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT