Ciclisme
Esports 10/02/2011

Murilo Fischer segella la Challenge de Mallorca

L'última prova, el Trofeu Magaluf-Palmanova, s'ha tornat a decidir en un esprint reduït després de cinc ports de muntanya, amb victòria del brasiler Murilo Fischer

Albert Rabadan
1 min
Murilo Fischer guanya la cinquena i última etapa de la Challenge de Mallorca.

PalmaL'única prova del calendari internacional amb el format de “challenge”, és a dir, amb proves independents sense classificació general, ha posat fi avui després de cinc dies de competició amb una jornada de mitja muntanya. De l'esprint final que ha decidit la prova n'ha resultat guanyador el campió brasiler, Murilo Fischer (Garmin-Cérvelo).

L'escapada que ha arribat més lluny del dia ha constat de cinc homes, entre ells José Herrada (Caja Rural) i el campió d'Espanya de BTT, Sergio Mantecón, que corria amb la selecció espanyola. La parella d'Euskaltel-Euskadi, Gorka Izagirre i Jonathan Castroviejo, ho han intentat per última instància al coll de Tords, últim port del dia.

Han sigut atrapats i, malgrat els últims atacs de gent important com Gilbert o Kolobnev, el treball de Movistar ha facilitat una arribada massiva. Els seus homes ràpids, Rojas -vencedor d'ahir- i Fran Ventoso, han estat superats per Fischer i pel triple campió mundial Óscar Freire (Rabobank), que aconsegueix el seu primer resultat destacat en busca d'una nova Milà-Sanremo, al març.

Trofeu Magaluf-Palmanova (158,8km): 1r Murilo Fischer (Garmin-Cérvelo) 4h09'49”, 2n Óscar Freire (Rabobank) m.t., 3r José Joaquín Rojas (Movistar Team) m.t., 4t Francisco Ventoso (Movistar Team) m.t., 5è Giacomo Nizzolo (Leopard-Trek) m.t.

stats