Ciclisme
Esports 10/02/2011

Contador: "El meu cas està polititzat des de fa temps"

Alberto Contador està decebut amb la Federació Espanyola de Ciclisme perquè s'ha deixat portar per les pressions de l'AMA i la UCI per sancionar-lo per un any

Redacció
1 min
Alberto Contador s'entrena aquests dies a Palma.

BarcelonaAlberto Contador segueix pendent de tenir la resolució final sobre la sanció d'un any que ha proposat la Federació Espanyola de Ciclisme i ha dit que aquesta "ha tingut molt de pes" i pressió de l'Agència Mundial Antidopatge (AMA) i l'Unió Ciclista Internacional (UCI). El tres vegades guanyador del Tour s'ha mostrat "decebut" amb la FEC per no acollir-se amb l'article 296 del reglament, amb què hagués pogut quedar absolt.

"La Federació té l'informe i les al·legacions. Allà queda tot clar i podrien acollir-se a l'article i fer justícia. Però no ho han fet i em sento decebut", ha explicat a EFE. Contador, a més, ha afegit que està preparat per a "qualsevol batalla" i ha assegurat que no creu en el sistema antidopatge: "Sempre he col·laborat, però ara els he perdut la confiança".

Per acabar, Contador ha volgut deixar clar que el seu cas no és com el de Rasmussen, desqualificat del Tour del 2007, i que el seu és un cas "polititzat des de fa temps". "El problema són les filtracions", ha dit, i ha volgut agrair el suport de l'organització del Tour i el secretari espanyol de l'esport, Jaime Lissvetzky. Ara el ciclista només espera que "surti una decisió justa", tot recordant que és qui és al món del ciclisme "després de l'esforç i ganes de superació de molts anys".

stats