CICLISME
Esports 25/06/2011

Anna Ramírez tanca els campionats d'Espanya de ciclisme amb la plata

La catalana Anna Ramírez ha estat plata als campionats d'Espanya de ciclisme a la prova en ruta de Benicarló, després de ser quarta a la prova contrarellotge

Albert Rabadan
1 min
La catalana Anna Ramírez, al podi de contrarellotge als estatals de ciclisme

BernicarlóEn un any en què havia guanyat la Copa Espanya, la catalana Anna Ramírez ha firmat uns campionats d'Espanya a Castelló molt complets que van començar amb la contrarellotge de Segorbe, on es va quedar a “tan sols cinc segons del podi”, tal com destaca la seleccionadora catalana Marta Vilajosana a Ara.cat.

Ramírez, en canvi, sí que ha aconseguit medalla a la prova en ruta celebrada a Benicarló, on s'ha vist superada a l'esprint final per la castellana Rosa Bravo. La catalana formava part d'una escapada creada a la segona de les tres voltes en un circuit de 27 km, juntament amb la mateixa Bravo i la basca Inma Rafael, a qui s'hi han sumat a l'última volta la local Sílvia Tirado i la basca San Sebastián després de la caiguda de la favorita Eneritz Iturriaga.

Tanmateix, Vilajosana ha reiterat estar “contenta del resultat”. “Sabíem que Rosa Bravo era molt ràpida, així que l'Anna ho ha intentat un parell de cops, ho ha donat tot, però al final no ha pogut ser”, ha sentenciat en el seu debut en la direcció d'una selecció en un campionat d'aquestes característiques després de retirar-se, on ha afirmat que “es pateix igual que a la bicicleta”.

stats