Operació Port
Esports 06/02/2013

El ciclisme francès considera "una farsa" el judici de l'operació Port

David Lappartient, president de la Federació Francesa de Ciclisme (FFC), creu que les autoritats espanyoles estan intentant protegir els seus esportistes

Efe
1 min
David Lappartient, president de la Federació Francesa de Ciclisme

ParísEl president de la Federació Francesa de Ciclisme (FFC), David Lappartient, ha assenyalat aquest dimecres que el judici de l'operació Port contra una suposada trama de dopatge és "una veritable farsa" i que fa la sensació que les autoritats espanyoles intenten protegir els esportistes.

"A qui protegeix? Un dels acusats està disposat a donar els noms i no se li pregunten. És una veritable farsa, no hi ha una altra paraula. Per què fer un judici?", ha assenyalat Lappartient en una conferència de premsa a la seu de la federació a Rosny-sous-Bois, als afores de París.

Lappartient té "la sensació que les autoritats espanyoles intenten protegir futbolistes, tenistes...", ha dit. "Això demostra que els ciclistes no són els únics", ha afegit el president de la FCC.

"Sens dubte, hi ha hagut proteccions a molt alt nivell, normalment estatals. Espero que les bosses de sang puguin transferir-se a l'AMA (Agència Mundial Antidopatge) per poder establir vincles en aquest assumpte", ha afegit Lappartient.

stats