Publicitat
Publicitat

Tour 2011

El català i Johnny Hoogerland van caure a causa de la topada

El Tour de França expulsa el cotxe que ha provocat la caiguda de Flecha

El cotxe de la televisió pública francesa que ha causat la caiguda al Tour a dos corredors que anaven escapats, ha estat expulsat de cursa

L'organització del Tour de França ha decidit expulsar el cotxe que ha causat un accident al quilòmetre 167 de la novena etapa de la prova francesa. El vehicle número 800, acreditat com a Euro Media -empresa que produeix la senyal televisiva del Tour-, ha envestit el català Juan Antonio Flecha (Sky) en un moviment brusc, fent a la vegada caure l'holandès Johnny Hoogerland (Vacansoleil).

Els dos corredors anaven escapats juntament amb el grup que s'ha acabat disputant la victòria d'etapa, i finalment han arribat a la línia de meta amb més d'un quart d'hora de retard i signes de dolor. Segons el metge oficial de cursa, els dos corredors tenen múltiples ferides i contusions i a l'holandès se l'ha traslladat a l'hospital de Saint-Flour.

No és el primer referent d'exclusió d'un vehicle d'un mitjà en aquest Tour de França, ja que la moto d'un fotògraf de Getty Images ja va ser explusada de la competició després de causar la caiguda del danès Nicki Sorensen (Saxo Bank) durant la cinquena etapa.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT