Ciclisme - La Vuelta

De Marchi posa fi a tres anys sense victòries

El britànic Simon Yates manté el mallot vermell de líder

L’italià Alessandro de Marchi (BMC) es va imposar en l’onzena etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya, disputada entre Mombuey i Luintra, de 207,8 quilòmetres. El britànic Simon Yates (Mitchelton) va mantenir el jersei vermell de líder.

De Marchi va guanyar l’etapa en solitari amb un temps de 4 hores, 52 minuts i 38 segons, a una mitjana de 42,6 quilòmetres per hora. El colombià Jonathan Restrepo (Katusha) el va seguir a meta a 27 segons, mentre que el grup del líder amb els favorits va creuar la meta a 2.02 minuts. “He tancat els ulls quan he entrat a meta en un gest d’alliberament, ja que després de tres anys sense guanyar t’envaeix la desconfiança. Amb aquesta victòria tan especial, que és la tercera de la meva carrera a la Vuelta, m’allibero i crec que he complert amb mi i amb l’equip”, va dir.

“He esperat molt per viure aquest moment. He tingut tres anys d’alts i baixos, sense resultats. He treballat molt durant aquest temps i em trobo de nou en bones condicions”, va recordar l’italià, molt emocionat.

Yates segueix de líder

Aquest dijous es disputa la dotzena etapa entre Mondoñedo i Mañón, de 181,1 quilòmetres. La classificació general segueix liderada per Simon Yates, seguit per Alejandro Valverde a un segon i Nairo Quintana, a 14.